Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Of e-mail ons: villa@lengton.nl

Totstandkoming huur

Alles begint natuurlijk bij prijzen en beschikbaarheid. Deze informatie-uitwisseling kan per e-mail of telefoon. Zie onder contact. Indien wij zelf in Spanje verblijven zijn al onze telefoonnrs. doorgeschakeld en uiteraard is altijd onze mobiele telefoon te bereiken.

Zodra u uw keuze voor de periode heeft gemaakt bevestigen wij u per mail de reservering en zenden wij u het contract met voorwaarden toe.

Het kan zijn dat u nog met anderen moet overleggen of dat u uw vakantie nog met uw werkgever moet regelen. In dat geval kunnen wij u voor een beperkte periode een optie verlenen. Wij hebben dan uw telefoonnr. nodig waarop u goed bereikbaar bent en zullen dan geen andere verhuur aangaan voordat wij u eerst contact met u hebben gehad.

Bij het tekenen van het contract is een aanbetaling verschuldigd van 25%. Het restant dient 8 weken voor vertrek betaald te worden. Elke ontvangen betaling wordt door ons bevestigd.

Wij maken graag kennis met onze gasten en hebben gemerkt dat dit wederzijds is. Het biedt u ook de nodige zekerheid die helaas vandaag de dag nodig is. Wij nodigen u dan ook graag uit in Steenbergen (NB) en kunnen u dan gelijk alles vertellen over onze villa. Ziet u dit vooral niet als een ballotage. Wij willen graag de anonimiteit wegnemen en hebben al 15 jaar een goede ervaring hiermee.

Ongeveer 1 week voor uw vertrek nemen wij nog even contact met u op om uw aankomst te regelen en onze beheerder op de hoogte te stellen van uw komst.